Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 799g898kcal168.8g0g24g0g
Porkkana 499g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Peruna, uusi 400g311kcal6.8g64.3g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 400g161kcal2g9.6g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g3228kcal369.2g232.2g52.8g43.6g
Valittu annoskoko2400g1614kcal184.6g116.1g26.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna1200g807kcal92.3g58.1g13.2g10.9g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706