Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 899g1010kcal189.9g0g27g0g
Porkkana 562g184kcal3.5g31.2g1.1g14.3g
Peruna, uusi 449g350kcal7.6g72.4g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 449g181kcal2.2g10.8g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g3632kcal415.2g261.2g59.4g49g
Valittu annoskoko2700g1816kcal207.6g130.6g29.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna1350g908kcal103.8g65.3g14.9g12.3g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706