Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 100g112kcal21.1g0g3g0g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Peruna, uusi 50g39kcal0.8g8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 50g20kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g403kcal46g29g6.6g5.4g
Valittu annoskoko300g202kcal23g14.5g3.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna150g101kcal11.5g7.3g1.7g1.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706