Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 999g1122kcal211g0g30g0g
Porkkana 624g204kcal3.9g34.7g1.2g15.9g
Peruna, uusi 499g389kcal8.4g80.4g1g5g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 499g201kcal2.5g12g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g4035kcal461.4g290.2g65.8g54.6g
Valittu annoskoko3000g2018kcal230.7g145.1g32.9g27.3g
Annoskoko puolitettuna1500g1009kcal115.4g72.6g16.5g13.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706