Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 200g225kcal42.2g0g6g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Peruna, uusi 100g78kcal1.7g16.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 100g40kcal0.5g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g807kcal92.4g58g13g11g
Valittu annoskoko600g404kcal46.2g29g6.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna300g202kcal23.1g14.5g3.3g2.8g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706