Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 300g337kcal63.3g0g9g0g
Porkkana 187g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Peruna, uusi 150g117kcal2.5g24.1g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 150g60kcal0.7g3.6g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1210kcal138.4g87g19.8g16.4g
Valittu annoskoko900g605kcal69.2g43.5g9.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna450g303kcal34.6g21.8g5g4.1g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706