Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen599g779kcal101.9g12g49.1g0.6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g200g28kcal3.8g0.8g1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g333g899kcal36.6g159.8g10g0.7g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 133g91kcal2g5.6g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3609kcal289.6g358.6g133.6g2.8g
Valittu annoskoko1272g1804kcal144.8g179.3g66.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna636g902kcal72.4g89.7g33.4g0.7g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902