Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen749g974kcal127.4g15g61.4g0.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g250g35kcal4.7g1g1.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.3g8.7kcal0.7g1.4g0g0.2g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g416g1124kcal45.8g199.8g12.5g0.8g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 167g114kcal2.5g7g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g4511kcal362.2g448.4g166.8g3.4g
Valittu annoskoko1590g2255kcal181.1g224.2g83.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna795g1128kcal90.6g112.1g41.7g0.9g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902