Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1049g1364kcal178.3g21g86g1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g350g49kcal6.6g1.4g1.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g583g1573kcal64.1g279.7g17.5g1.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 233g159kcal3.5g9.8g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g6315kcal506.8g627.6g234g4.8g
Valittu annoskoko2226g3157kcal253.4g313.8g117g2.4g
Annoskoko puolitettuna1113g1579kcal126.7g156.9g58.5g1.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902