Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1349g1753kcal229.3g27g110.6g1.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g450g63kcal8.5g1.8g2.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g749g2023kcal82.4g359.6g22.5g1.5g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 300g205kcal4.5g12.6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g8119kcal651.8g806.8g300.8g6.2g
Valittu annoskoko2862g4060kcal325.9g403.4g150.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna1431g2030kcal163g201.7g75.2g1.6g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902