Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen150g195kcal25.5g3g12.3g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g50g7kcal0.9g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g83g225kcal9.2g40g2.5g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 33g23kcal0.5g1.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g902kcal72.4g89.8g33.4g0.6g
Valittu annoskoko318g451kcal36.2g44.9g16.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna159g226kcal18.1g22.5g8.4g0.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902