Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1498g1948kcal254.7g30g122.9g1.5g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g500g70kcal9.5g2g2.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g833g2248kcal91.6g399.6g25g1.7g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 333g228kcal5g14g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g9021kcal724.2g896.6g334.2g7g
Valittu annoskoko3180g4510kcal362.1g448.3g167.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna1590g2255kcal181.1g224.2g83.6g1.8g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902