Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen225g293kcal38.3g4.5g18.5g0.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g125g338kcal13.7g60g3.7g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 50g34kcal0.7g2.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g1355kcal108.6g134.6g50.2g1g
Valittu annoskoko478g677kcal54.3g67.3g25.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna239g339kcal27.2g33.7g12.6g0.3g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902