Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen300g390kcal50.9g6g24.6g0.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g100g14kcal1.9g0.4g0.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g167g450kcal18.3g79.9g5g0.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 67g46kcal1g2.8g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1804kcal144.8g179.2g66.8g1.4g
Valittu annoskoko636g902kcal72.4g89.6g33.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna318g451kcal36.2g44.8g16.7g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902