Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 600g144kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 180g60kcal1.1g10.2g0.4g4.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g150g180kcal5.1g5.4g15g0g
Polar 10% (Valio)150g315kcal48g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1398kcal130.2g57.6g64.4g37g
Valittu annoskoko1080g699kcal65.1g28.8g32.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna540g350kcal32.6g14.4g16.1g9.3g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229