Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 700g168kcal12.7g15.4g2.1g16.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 210g70kcal1.3g11.9g0.4g5.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g175g210kcal6g6.3g17.5g0g
Polar 10% (Valio)175g368kcal56g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1631kcal152g67.2g75g43g
Valittu annoskoko1260g816kcal76g33.6g37.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna630g408kcal38g16.8g18.8g10.8g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229