Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 800g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 240g80kcal1.5g13.6g0.5g6.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g200g240kcal6.8g7.2g20g0g
Polar 10% (Valio)200g420kcal64g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1864kcal173.6g76.8g85.8g49.2g
Valittu annoskoko1440g932kcal86.8g38.4g42.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna720g466kcal43.4g19.2g21.5g12.3g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229