Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 900g217kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 270g90kcal1.7g15.3g0.5g7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g225g270kcal7.7g8.1g22.5g0g
Polar 10% (Valio)225g473kcal72g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2097kcal195.4g86.4g96.4g55.4g
Valittu annoskoko1620g1049kcal97.7g43.2g48.2g27.7g
Annoskoko puolitettuna810g524kcal48.9g21.6g24.1g13.9g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229