Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1200g289kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 360g120kcal2.3g20.3g0.7g9.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g300g360kcal10.2g10.8g30g0g
Polar 10% (Valio)300g630kcal96g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g2796kcal260.4g115g128.6g73.8g
Valittu annoskoko2160g1398kcal130.2g57.5g64.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna1080g699kcal65.1g28.8g32.2g18.5g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229