Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 60g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g50g60kcal1.7g1.8g5g0g
Polar 10% (Valio)50g105kcal16g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g466kcal43.4g19.2g21.4g12.4g
Valittu annoskoko360g233kcal21.7g9.6g10.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna180g117kcal10.9g4.8g5.4g3.1g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229