Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Porkkana, keitetty, suolaa 600g199kcal3.8g33.9g1.2g15.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Polar 10% (Valio)500g1050kcal160g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g4661kcal434g191.8g214.4g123g
Valittu annoskoko3600g2330kcal217g95.9g107.2g61.5g
Annoskoko puolitettuna1800g1165kcal108.5g48g53.6g30.8g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229