Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 500g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 150g50kcal0.9g8.5g0.3g3.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Polar 10% (Valio)125g263kcal40g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1165kcal108.6g48g53.6g30.8g
Valittu annoskoko900g583kcal54.3g24g26.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna450g291kcal27.2g12g13.4g7.7g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229