Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g73g165kcal13.8g0g12.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g10g27kcal0.8g5g0.5g1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g36g24kcal1.2g1.7g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Korppujauho (X-tra)18g69kcal2.4g13.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g602kcal39.2g41g31.2g2g
Valittu annoskoko148g301kcal19.6g20.5g15.6g1g
Annoskoko puolitettuna74g150kcal9.8g10.3g7.8g0.5g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519