Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g800g1824kcal152g0g136g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g112g302kcal8.4g54.9g5.6g11.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g400g260kcal12.8g19.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Korppujauho (X-tra)200g760kcal26g152g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g6635kcal428.4g453g343.8g22.4g
Valittu annoskoko1632g3318kcal214.2g226.5g171.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna816g1659kcal107.1g113.3g86g5.6g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519