Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g109g248kcal20.7g0g18.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g15g41kcal1.1g7.5g0.8g1.5g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g54g35kcal1.7g2.6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Korppujauho (X-tra)27g103kcal3.5g20.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g903kcal58g61.6g46.8g3g
Valittu annoskoko222g451kcal29g30.8g23.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna111g226kcal14.5g15.4g11.7g0.8g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519