Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g145g331kcal27.6g0g24.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g20g55kcal1.5g10g1g2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g73g47kcal2.3g3.5g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Korppujauho (X-tra)36g138kcal4.7g27.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1203kcal77.6g82.4g62.2g4g
Valittu annoskoko296g602kcal38.8g41.2g31.1g2g
Annoskoko puolitettuna148g301kcal19.4g20.6g15.6g1g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519