Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g181g414kcal34.5g0g30.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g25g69kcal1.9g12.4g1.3g2.5g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g91g59kcal2.9g4.4g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Korppujauho (X-tra)45g172kcal5.9g34.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1504kcal97.2g102.8g78g5g
Valittu annoskoko370g752kcal48.6g51.4g39g2.5g
Annoskoko puolitettuna185g376kcal24.3g25.7g19.5g1.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519