Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g200g456kcal38g0g34g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g28g76kcal2.1g13.7g1.4g2.8g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g100g65kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Korppujauho (X-tra)50g190kcal6.5g38g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1659kcal107g113.2g86g5.6g
Valittu annoskoko408g829kcal53.5g56.6g43g2.8g
Annoskoko puolitettuna204g415kcal26.8g28.3g21.5g1.4g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519