Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g218g496kcal41.4g0g37g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g31g82kcal2.3g14.9g1.5g3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g109g71kcal3.5g5.2g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Korppujauho (X-tra)54g207kcal7.1g41.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1805kcal116.8g123.2g93.4g6g
Valittu annoskoko444g903kcal58.4g61.6g46.7g3g
Annoskoko puolitettuna222g451kcal29.2g30.8g23.4g1.5g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519