Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g254g579kcal48.2g0g43.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g36g96kcal2.7g17.4g1.8g3.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g127g83kcal4.1g6.1g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.8g0.1g3.9g0g
Korppujauho (X-tra)64g241kcal8.3g48.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2106kcal136.2g143.6g109.2g7.2g
Valittu annoskoko518g1053kcal68.1g71.8g54.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna259g527kcal34.1g35.9g27.3g1.8g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519