Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g290g662kcal55.1g0g49.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g41g110kcal3g19.9g2g4.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g145g94kcal4.6g7g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.4g0.1g4.5g0g
Korppujauho (X-tra)73g276kcal9.4g55.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g2407kcal155g164.2g124.8g8.2g
Valittu annoskoko592g1203kcal77.5g82.1g62.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna296g602kcal38.8g41.1g31.2g2.1g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519