Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g327g744kcal62g0g55.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g46g123kcal3.4g22.4g2.3g4.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g163g106kcal5.2g7.8g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Korppujauho (X-tra)82g310kcal10.6g62g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2708kcal174.6g184.6g140.2g9.2g
Valittu annoskoko666g1354kcal87.3g92.3g70.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna333g677kcal43.7g46.2g35.1g2.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519