Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g36g83kcal6.9g0g6.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g5.1g14kcal0.4g2.5g0.3g0.5g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.4g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho (X-tra)9g35kcal1.2g6.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g301kcal19.6g20.6g15.8g1g
Valittu annoskoko74g151kcal9.8g10.3g7.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g75kcal4.9g5.2g4g0.3g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519