Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g363g827kcal68.9g0g61.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g51g137kcal3.8g24.9g2.5g5.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g181g118kcal5.8g8.7g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 54g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Korppujauho (X-tra)91g345kcal11.8g68.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g3009kcal194.2g205.4g155.8g10.2g
Valittu annoskoko740g1504kcal97.1g102.7g77.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna370g752kcal48.6g51.4g39g2.6g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519