Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)312g125kcal5.3g25.6g0.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)312g109kcal5g21.5g0.3g4.4g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g200g172kcal10g32g0.6g14.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g320g730kcal60.8g0g54.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g2271kcal162.2g158.2g111.2g38.4g
Valittu annoskoko1144g1136kcal81.1g79.1g55.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna572g568kcal40.6g39.6g27.8g9.6g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791