Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)468g187kcal8g38.4g0.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)468g164kcal7.5g32.3g0.5g6.6g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g300g258kcal15g48g0.9g22.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g480g1094kcal91.2g0g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g3407kcal243.4g237.4g167g57.6g
Valittu annoskoko1716g1703kcal121.7g118.7g83.5g28.8g
Annoskoko puolitettuna858g852kcal60.9g59.4g41.8g14.4g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791