Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)546g218kcal9.3g44.8g0.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)546g191kcal8.7g37.7g0.5g7.6g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g350g301kcal17.5g56g1.1g25.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g560g1277kcal106.4g0g95.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g3975kcal283.8g277g194.6g67g
Valittu annoskoko2002g1987kcal141.9g138.5g97.3g33.5g
Annoskoko puolitettuna1001g994kcal71g69.3g48.7g16.8g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791