Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)624g250kcal10.6g51.2g0.6g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)624g218kcal10g43.1g0.6g8.7g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g400g344kcal20g64g1.2g29.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g640g1459kcal121.6g0g108.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g4542kcal324.4g316.6g222.4g76.6g
Valittu annoskoko2288g2271kcal162.2g158.3g111.2g38.3g
Annoskoko puolitettuna1144g1136kcal81.1g79.2g55.6g19.2g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791