Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)702g281kcal11.9g57.6g0.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)702g246kcal11.2g48.4g0.7g9.8g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g450g387kcal22.5g72g1.4g33.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g720g1642kcal136.8g0g122.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g5110kcal364.8g356g250.4g86.2g
Valittu annoskoko2574g2555kcal182.4g178g125.2g43.1g
Annoskoko puolitettuna1287g1278kcal91.2g89g62.6g21.6g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791