Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)780g312kcal13.3g64g0.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)780g273kcal12.5g53.8g0.8g10.9g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g500g430kcal25g80g1.5g37g
Pirkka naudan jauheliha 400g800g1824kcal152g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g5678kcal405.6g395.6g278.2g95.8g
Valittu annoskoko2860g2839kcal202.8g197.8g139.1g47.9g
Annoskoko puolitettuna1430g1420kcal101.4g98.9g69.6g24g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791