Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)156g62kcal2.7g12.8g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)156g55kcal2.5g10.8g0.2g2.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g100g86kcal5g16g0.3g7.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g160g365kcal30.4g0g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g1136kcal81.2g79.2g55.8g19.2g
Valittu annoskoko572g568kcal40.6g39.6g27.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna286g284kcal20.3g19.8g14g4.8g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791