Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)195g68kcal3.1g13.5g0.2g2.7g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g125g108kcal6.3g20g0.4g9.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g200g456kcal38g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g1420kcal101.4g99g69.6g24g
Valittu annoskoko715g710kcal50.7g49.5g34.8g12g
Annoskoko puolitettuna358g355kcal25.4g24.8g17.4g6g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791