Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)234g94kcal4g19.2g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)234g82kcal3.7g16.1g0.2g3.3g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g150g129kcal7.5g24g0.5g11.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g240g547kcal45.6g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g1703kcal121.6g118.6g83.4g28.8g
Valittu annoskoko858g852kcal60.8g59.3g41.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna429g426kcal30.4g29.7g20.9g7.2g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791