Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 224g87kcal1g15.2g1.1g5.8g
Karpalo 232g76kcal1g8g1.6g7.7g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow112g381kcal13.4g78.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1087kcal30.8g203.2g9.8g27g
Valittu annoskoko1128g543kcal15.4g101.6g4.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna564g272kcal7.7g50.8g2.5g6.8g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832