Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 252g98kcal1.1g17.1g1.3g6.6g
Karpalo 261g85kcal1.1g9g1.8g8.6g
Vesi630g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow126g428kcal15.1g88.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g1222kcal34.6g228.6g11.2g30.4g
Valittu annoskoko1269g611kcal17.3g114.3g5.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna635g306kcal8.7g57.2g2.8g7.6g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832