Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 28g11kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Karpalo 29g9kcal0.1g1g0.2g1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow14g48kcal1.7g9.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g136kcal3.8g25.4g1.2g3.4g
Valittu annoskoko141g68kcal1.9g12.7g0.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g34kcal1g6.4g0.3g0.9g
Arvot/100g100g48kcal1.3g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832