Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 336g130kcal1.5g22.8g1.7g8.7g
Karpalo 348g113kcal1.5g12g2.4g11.5g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow168g571kcal20.2g117.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1630kcal46.4g304.8g15g40.4g
Valittu annoskoko1692g815kcal23.2g152.4g7.5g20.2g
Annoskoko puolitettuna846g407kcal11.6g76.2g3.8g10.1g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832