Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 42g16kcal0.2g2.9g0.2g1.1g
Karpalo 44g14kcal0.2g1.5g0.3g1.4g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow21g71kcal2.5g14.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g204kcal5.8g38.2g1.8g5g
Valittu annoskoko212g102kcal2.9g19.1g0.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna106g51kcal1.5g9.6g0.5g1.3g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832