Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 448g174kcal2g30.5g2.2g11.6g
Karpalo 464g151kcal2g16g3.2g15.3g
Vesi1120g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow224g762kcal26.9g156.8g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g2173kcal61.8g406.6g19.8g53.8g
Valittu annoskoko2256g1086kcal30.9g203.3g9.9g26.9g
Annoskoko puolitettuna1128g543kcal15.5g101.7g5g13.5g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832