Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 504g196kcal2.2g34.3g2.5g13.1g
Karpalo 522g170kcal2.3g18g3.7g17.2g
Vesi1260g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow252g857kcal30.2g176.4g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g2445kcal69.4g457.4g22.4g60.6g
Valittu annoskoko2538g1222kcal34.7g228.7g11.2g30.3g
Annoskoko puolitettuna1269g611kcal17.4g114.4g5.6g15.2g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832